söndag 21 december 2008

Julbak, skidåkning och fjärde advent

Lugnet inför julen börjar infinna sig. Två arbetsdagar kvar, som jag hoppas och tror blir ganska lugna. Städa skrivbordet, förbereda för januari, fika med de få andra som också jobbar de sista dagarna.

Julklapparna är i princip klara (ett litet tillägg som görs klart under lunchen imorgon), julbaket är klart så långt som är tänkt (lite måste göras dagen före och till och med på julafton), och till och med lägenheten är mer eller mindre städad. Det enda som jag inte riktigt hunnit med/tänkte på/fattat att det händer snart är det här med Thailand. Det är tur att packningslistan redan är skriven (den skrevs när resan bokades och huvudet behövdes ockupperas av andra tankar än de som fanns), så det är bara att få ned allt i väskan. Nu är till och med väskan på plats, så det borde vara möjligt att få det gjort också. Resten får lösa sig. Pengar, böcker och det som man glömt kan fixas på Arlanda eller är helt enkelt inte så viktigt...

Hann till och med en sväng på Måttsund idag. Det är inte världens bästa backe, men idag var den fin och med lite folk. En timmes skidåkning är bra för själen. Och det är bra att Måttsund finns när tiden inte finns att åka längre.

God natt!

3 kommentarer:

Anja och Jonas sa...

Åhhåhåh, Thailand närmar sig! Så gott! Vem ska äta allt julbak när du ger dig iväg och när åker ni förresten? Tänkte ta en Lulesväng i mellandagarna när Jonas sticker till Kåbdalis.

Susanne Snäll sa...

Jag är såååå sugen på allt ditt julbak.

Malin&Johan sa...

Skickar julbaket med mormor och morfar, en utmärkt lösning då alla blir glada :o) (Sparar lite i frysen som jag kan bjuda om jag får besök!)