lördag 10 januari 2009

Observationer från jet-lagens rike

Går man på promenad innan halv åtta en lördagmorgon hälsar man på varandra. Tror tanterna tyckte det var trevligt med en som inte ännu är pensionär :o) Soluppgången var vacker imorse, men den är inte snabb solen nu!

Måste ändå säga att jag trivs riktigt bra med min jet lag. Jag somnar tidigt, vilket jag har svårt för annars. Jag vaknar tidigt, och hinner med en hel del under dagen. Nu ska jag bara bli av med min snoriga näsa så ska det nog bli ordning på mitt liv också! I en dag eller två åtminstone...

2 kommentarer:

Susanne Snäll sa...

Jag tycker jet-lagg suger! Mest för att jag är så extremt trött tidigt på kvällen. Att vakna tidigt är väl bra när man ändå ska upp och jobba om nån dag. Jag har läst att kvällströtta personer får mer jet-lag att flyga västerut medan kvällspigga får mer österut. Jag är ett levande bevis. Kommer du ihåg när vi var i Vail?

IndianaJonas sa...

Lyllos! Har du sett solen! Det har inte jag sen i december... Vi hade också en vaknatidigthinnamedmycket-dag igår. Kl.8 hade vi ätit frukost, städat läggan, vikt torr tvätt och hängt en nytvättad... Så är det när man har ett jet-laggat barn som vill upp kl.5.30... J-la onge!